Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Tijdens een wandeling van ruim anderhalf uur neemt een gids je mee door het hoofdhuis en langs de verschillende tuinstijlen. De rondleiding volgt de voetsporen van de bewoners van weleer én leidt je langs hoogtepunten uit de cultuurgeschiedenis van deze bijzondere buitenplaats, zoals de slangenmuren met leifruit en de onlangs opnieuw aangeplante bloemenwaaier. Wist je dat Buitenplaats Beeckestijn met de gebouwen, tuinen en het hele parkbos een Rijksmonument is? Vanaf 2011 beheert Natuurmonumenten de tuinen en het parkbos van de buitenplaats. Hendrick de Keyser Monumenten draagt zorg voor het landhuis, de bijbehorende koetshuizen en de kapelwoning aan de achterzijde van het terrein.

Ledenkorting

Leden van Natuurmonumenten en leden/Huisgenoten van Hendrick de Keyser Monumenten krijgen korting op de rondleidingen. Zij betalen € 5 in plaats van € 9. Klik op 'direct aanmelden' en vul je lidnummer en postcode in om gebruik te maken van deze korting. De korting wordt verrekend bij de betaling. Leden of Huisgenoten van Hendrick de Keyser Monumenten klikken bij de aanmelding op "Verder gaan zonder lidnummer" en vullen in stap 4 de promocode Huisgenoot in. Vergeet niet je kortingspas mee te nemen tijdens de excursie.

Wandeling

Meld u aan voor:
Rondleiding door hoofdhuis en tuinen Beeckestijn

Aanmelden