Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Op 14, 15 en 16 juni is het weer tijd voor de Open Tuinen Dagen in Amsterdam. De beste bewaarde geheimen van Amsterdam, de prachtige tuinen die schuilgaan achter de Amsterdamse gevels, gaan dit weekend speciaal open voor publiek. Ruim 30 tuinen doen dit jaar mee, waaronder Huis van Brienen. Tijdens je bezoek kun je ook een kijkje nemen in het prachtige interieur van het huis. 

Tuin Huis van Brienen

Openingstijden

Vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni 2024, 10.00 uur tot 17.00 uur

 

Tickets

Tickets voor de Open Tuinen Dagen 2024 zijn te bestellen via de online voorverkoop in de webshop van Museum Van Loon voor €20.

Gedurende de Open Tuinen Dagen zijn tickets te verkrijgen bij één van de startadressen aan de deur of via de webshop van Museum Van Loon.

Met een stadspas met groene stip is een bezoek aan de Open Tuinen Dagen dit jaar gratis. Op vertoon van uw stadspas aan de kassa van Museum Van Loon ontvangt u een gratis passe-partout.

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene.

Publieksevenement

Meld u aan voor:
Open Tuinen Dagen Amsterdam

Aanmelden