Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
nieuws
24 mei 2024

ALV 2024 - 15 juni in Haarlem

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van Vereniging Hendrick de Keyser vindt plaats op zaterdag 15 juni 2024 van 14.00 tot 16.00 uur. Alle leden van Hendrick de Keyser zijn uitgenodigd. 

Hodson
Huis Hodshon, Haarlem

De vergadering wordt gehouden in de aula op de eerste verdieping van Huis Hodshon, Spaarne 17 in Haarlem. Vanaf 13.30 uur is de ontvangst met koffie en thee. 
De vergadering zal beginnen met mededelingen en een inhoudelijke terugblik op het afgelopen jaar. Daarna volgt de vaststelling van de Jaarstukken en de (her)benoeming van bestuurders en leden van de verenigingsraad. De vergadering wordt afgesloten met een drankje en een hapje.

Vergaderstukken
Het digitale Jaarverslag 2023, de concept Jaarrekening 2023, en de ALV-agenda vindt u op onze website: www.hendrickdekeyser.nl/alv.

Aanmelden voor de ALV
Mocht u bij de ALV aanwezig willen zij, wilt u zich dan vóór 7 juni aanmelden door een e-mail te sturen naar alv@hendrickdekeyser.nl of telefonisch contact op te nemen op 020-5210630.

Architectuurwandeling
Voorafgaand aan de ALV kunt u op eigen gelegenheid een architectuurwandeling maken door het centrum van Haarlem én een bezoek brengen aan de regentenkamer in het Teylers Hofje. Meer informatie hierover vindt u op de website.

Wij zien er naar uit u welkom te heten op zaterdag 15 juni aanstaande!