Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Verzamelalbum Ons Huis

Het verzamelalbum telt nu twee katernen, over Huis Bartolotti en de geschiedenis van de trap. Het zal de komende tijd groeien met het openen van nieuwe Museumhuizen. Het album is toegankelijk geschreven en interessant voor een breed publiek. Ieder Museumhuis krijgt een los katern met informatie over het pand. ook komen er katernen over specifieke onderwerpen. Samen vertellen de katernen het verhaal van de ontwikkeling van ons woonhuis van 1500 tot nu. 

Ledenprijs
€ 45,00
Niet-ledenprijs
€ 50,00
Ons Huis cover (foto Philip Stroomberg)

Inclusief de twee eerste katernen (Huis Bartolotti en de trap), het boekje '500 jaar huisontwikkeling' en een vrijkaart voor een Museumhuis naar keuze.
Prijs per volgend katern: € 4,- 

Ons Huis binnenzijde (foto Philip Stroomberg)
Ons Huis binnenzijde