Vereniging Hendrick de Keyser Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke, handige en mooie producten aan die iets speciaals met Vereniging Hendrick de Keyser hebben.

Bent u lid? Dan krijgt u bovendien nog speciale ledenkorting ook! Ongetwijfeld zit er iets voor u tussen, zoals een leuk cadeau om te geven.

0 artikel
|
Overzicht

Jaarverslagen Vereniging Hendrick de Keyser

Het jaarverslag van 'Hendrick de Keyser' is een bron van informatie over de Vereniging. Naast algemene informatie en de financiële verslaglegging bevat het jaarverslag een uitgebreid overzicht van de verwervingen en restauratieprojecten uit het verslagjaar. Elk jaar wordt ook een wetenschappelijk artikel gepubliceerd, op architectuurhistorisch, bouwhistorisch of interieurhistorisch gebied. De jaarverslagen van de Vereniging vormen zo een interessant naslagwerk voor geïnteresseerden in de huizencollectie en de projecten van de Vereniging.

Het jaarverslag over het laatste verslagjaar wordt, voorafgaand aan de ledenvergadering, in het voorjaar toegestuurd aan alle leden van de Vereniging.

Exemplaren van voorgaande jaren (mits voorradig) kunnen worden besteld bij de Vereniging. Kosten bedragen € 5,- (excl. porto). U kunt voorgaande edities bestellen of op kantoor van de Vereniging komen afhalen (Herengracht 172, Amsterdam, ma-vr 09:00-17:00 uur). Informeert u wel vooraf of de betreffende jaargang nog voorradig is.

Ledenprijs: € 5,00 (exclusief verzendkosten)
Niet-ledenprijs: € 5,00 (exclusief verzendkosten)