Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Vacature Administratief Medewerker

Vacature Administratief Medewerker Verhuur Monument en Bed, en Bijzondere Locaties (32 uur p/w)

 

Accuraat, communicatief, gastvrij

‘Hendrick de Keyser’ is hét nationale goede doel voor het behoud en beheer van monumenten. De omvang van onze collectie met 430 woonhuizen gebouwd tussen 1495 en 1980, verspreid over Nederland is uniek. De bouwkunst, architectuur en interieurs zijn buitengewoon en veelal origineel. Eenmaal verworven panden blijven voor altijd in ons bezit en hiermee spelen wij een belangrijke rol in het erfgoedbeheer van het verleden, het heden en de toekomst.

Tien jaar geleden is de Verenging gestart met het openstellen van onze mooiste huizen voor een breed publiek. Een gedeelte van deze huizen wordt commercieel verhuurd voor bijzondere evenementen (Bijzondere Locaties) en een deel als vakantiehuis (Monument en Bed). Sinds 2018 zijn daar de Museumhuizen bijgekomen.

Door het openstellen van deze huizen, worden nieuwe doelgroepen bereikt en inkomsten gegenereerd, hetgeen van levensbelang is voor het onderhouden van onze huizen.

Binnen de organisatie is het team Tijdelijke Verhuur verantwoordelijk voor de commerciële verhuur. In dit team is een plek vrijgekomen en daarom zijn wij op zoek naar een administratief medewerker die achter de schermen de verhuur van onze Monument en Bed-, en Bijzondere Locaties tot in de puntjes verzorgt.

Wij kijken uit naar een nieuwe collega die ons team op het kantoor aan de Herengracht in Amsterdam komt versterken en net als wij de passie en het vakmanschap voor het behoud van monumenten wil delen met heel Nederland.

 

Onze verwachting

De afgelopen jaren is de verhuur van onze Monument en Bed Locaties snel gegroeid, en wij verwachten dat deze groei de komende jaren doorzet. Ook komen er jaarlijks nieuwe locaties bij. Dat zorgt ervoor dat de administratieve processen achter de schermen zo efficiënt mogelijk moeten verlopen: van eerste contact tot aan de aftersales. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de facturatie van alle commerciële verhuuractiviteiten.

Wij verwachten dat jij naast nauwkeurige administratieve vaardigheden beschikt over een gastvrij karakter en uitstekende communicatieve vaardigheden. De beleving van onze Monument en Bed locaties begint bij het eerste contact en daar speel jij een cruciale rol in. Wij verwachten dat jij meedenkt en voorstellen doet om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen, jij kent onze gasten immers het beste. Daarnaast heb jij commercieel inzicht, wat bijdraagt aan de groeiende bezettingsgraad van onze locaties.

 

Taken en verantwoordelijkheden

 • Administratieve verwerking van alle reserveringen voor onze Monument en Bed Locaties; verwerken van klantgegevens, opstellen en versturen van de bevestiging, facturatieproces en informatieverstrekking aan de gasten;
 • Planning en agendabeheer van de Monument en Bed Locaties;
 • Verantwoordelijk voor al het klantcontact met de (potententiële) gasten van Monument en Bed en springt ook bij in het contact met de huurders van de Bijzondere Locaties;
 • Het vergroten van de bezettingsgraad van de Monument en Bed locaties door het bedenken van acties, verbeteringen en salesactiviteiten;
 • Verantwoordelijk voor het facturatieproces van alle commerciële verhuuractiviteiten;
 • Het team ondersteunen bij alle administratieve werkzaamheden;
 • Inspringen indien nodig bij de evenementenverhuur en de Bijzondere Locaties.

 

Profiel

 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring op MBO/HBO werk-, denkniveau;
 • Kennis en ervaring met MS Officepakket en bij voorkeur met het systeem Smart Event Manager;
 • Communicatief vaardig, commercieel inzicht, gastvrij en inlevingsvermogen in verschillende doelgroepen;
 • Uitstekende planner en teamplayer
 • Flexibel in werktijden;
 • Gestructureerd,  pragmatisch, denkt in oplossingen
 • Verbindend, resultaat gedreven en hands-on.

 

De praktijk

Een groeiende organisatie die de cultuuromslag naar een publieksgeoriënteerde markt, gefundeerd en vanuit strategie, stap voor stap wil professionaliseren. Collega’s met groot commitment, een diversiteit aan vakmanschap en actief bijdragen aan onze taak als hoeder van erfgoed voor de toekomst.

Een positie in het enthousiaste team Tijdelijke Verhuur, veel zelfstandigheid en meewerken aan een heel uitdagende commerciële en inhoudelijke doelstelling.

Je ontvangt een salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, tussen € 2.600 en € 2.900 bruto op basis van een fulltime salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, aanstelling voor 32 uur p/w, in eerste instantie voor een periode van een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

 

Solliciteren

Jouw motivatiebrief met actueel CV (beiden als PDF) ontvangen wij graag voor 5 februari 2021 per e-mail, vacatures@hendrickdekeyser.nl o.v.v. 'vacature administratief medewerker verhuur Monument en Bed en Bijzondere Locaties'.

De kennismakingsgesprekken staan gepland in de tweede week van februari 2021.

Voor vragen ten aanzien van de vacature kun je contact opnemen met Maaike Odolphi , teamleider Tijdelijke Verhuur, 06 -11352680.

Vacature Administratief Medewerker
Foto: Arjan Bronkhorst