vereniging Hendrick de Keyser

Inschrijven huurkandidaat

Meer informatie over het huren van een woning of bedrijfsruimte

Vereniging Hendrick de Keyser bezit bijzondere panden in het hele land. Om dit historische erfgoed in stand te houden, worden de panden verhuurd. We streven daarbij om zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke functie te blijven. Een watermolen blijft draaien, een arbeidershuisje wordt verhuurd als woning, een oude winkel blijft winkel of wordt atelier en een ambachtsschool wordt gebruikt als verzamelgebouw voor bedrijfjes.

Wonen of werken in een pand van ‘Hendrick de Keyser' is een bijzondere ervaring. Dit betekent dat de trap soms smal is, de keuken eenvoudig, de stookkosten bovengemiddeld, of dat de kleuren van het schilderwerk niet veranderd mogen worden. Elk pand is uniek en bij elk object wordt een passende huurder gezocht. Voor het huren bij Hendrick de Keyser gelden bijzondere huurvoorwaarden. Alvorens u zich inschrijft als huurkandidaat willen wij er daarom zeker van zijn dat u zich voldoende bewust bent van de consequenties die het huren van een (Rijks)monument van Vereniging Hendrick de Keyser met zich meebrengt. Behoud van architectonische of historische waarden van onze panden is het hoofddoel van onze Vereniging. Dit kan in voorkomende gevallen betekenen dat dit belang prevaleert boven het belang van een individuele huurder.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een woning, een kantoor, een horecagelegenheid of een winkel?

Op deze website vindt u onder huizen en bedrijfsruimten ons actuele huuraanbod.

Voordat u zich inschrijft als huurkandidaat: lees s.v.p. de antwoorden op veelgestelde vragen over het huren van een woon- of werkruimte bij de Vereniging.


U wilt zich inschrijven als huurkandidaat?

Uw interesse voor een bepaald pand of een bepaalde plaats kunt u kenbaar maken door via onderstaande link het online inschrijfformulier in te vullen. Na uw inschrijving houden wij u periodiek op de hoogte van het actuele huuraanbod. Bij interesse in een specifiek pand kunt u altijd zelf rechtstreeks contact met ons opnemen.


Heeft u vragen? Voor meer informatie kunt u mailen met huren@hendrickdekeyser.nl of bellen met 020 521 0630 en vragen naar Astrid Klaassen.