Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Pand op naam

Wanneer u Vereniging Hendrick de Keyser een pand schenkt of nalaat, dan wel een geldbedrag schenkt of nalaat waarvan een (deel van een) monument kan worden gekocht, verbindt de Vereniging uw naam voor eeuwig aan het betreffende pand (anoniem kan ook). 

U kunt als u dat wilt bepalen aan welk soort pand of uit welke tijd of in welke regio uw bedrag moet worden besteed. 
Bent u voornemens om uw huis in natura aan de Vereniging over te dragen, dan zal er in het geval van een schenking altijd overleg nodig zijn. In het geval van een nalatenschap is dat overleg vooraf niet noodzakelijk. 
Let u er dan wel op dat uw bedoelingen goed in uw testament zijn vastgelegd. U moet zich daarbij realiseren, dat het aflossen van een hypotheek of het inbrengen van de waarde in de nalatenschap, bepalingen zijn die het aanvaarden van de nalatenschap door de Vereniging bemoeilijken of onmogelijk kunnen maken.

Voor het zo goed mogelijk realiseren van uw wensen adviseren wij u altijd vooraf contact te zoeken met de Vereniging. U kunt immers als u dat wilt bepalen wat er met het pand moet gebeuren (hoe het wordt gebruikt, door wie en met welke functie).
Sinds 1 januari 2008 is Vereniging Hendrick de Keyser door het Ministerie van Financiën aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voorts is de Vereniging gecertificeerd door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). 

Vereniging Hendrick de Keyser is geheel vrijgesteld van betaling van schenkings- en erfrecht. Dat betekent dat er geen belasting is verschuldigd over schenkingen, erfstellingen en legaten. 
Uw bijdrage kan in de vorm van een lijfrente volledig aftrekbaar zijn. Wij maken desgewenst kosteloos de akte voor u op. 

Wilt u meer informatie? Neem contact op met het directiesecretariaat: 020 521 0630.