vereniging Hendrick de Keyser

Nieuws

Aanwinst: Huis Hoope in Goes

10 november 2017

Lees verder
Twee exposities Dom Hans van der Laan

27 oktober 2017

Lees verder
2 december: gratis rondleiding museumhuis voor leden

12 oktober 2017

Lees verder
Nieuwe editie Bericht aan de Leden

10 oktober 2017

Lees verder

Open Oproep Energielab Nagele

4 september 2017

Openbare prijsvraag Energielab Nagele:

Nagele - Karwijhof 30

De Coöperatieve Vereniging Energiek Nagele schrijft de openbare prijsvraag Energielab Nagele uit om het innovatieve en experimentele karakter van Nagele nieuw leven in te blazen.

Het dorp Nagele in de Noordoostpolder is in de jaren '50 ontworpen als modernste dorp van Europa door onder andere Gerrit Rietveld, Jaap Bakema, Mien Ruys en Aldo van Eyck. Zij ontwikkelden Nagele als modeldorp en de experimenten die ze er uitprobeerden zijn gangbaar geworden in de latere architectuur en stedenbouw.

Nagele - Karwijhof 30

Nu kan het dorp een nieuwe, moderne en vooruitstrevende kwaliteitsimpuls goed gebruiken. Energiek Nagele is op zoek naar inspirerende en betekenisvolle oplossingen op het gebied van duurzame energie.

Dus, alle architecten, energiespecialisten, industrieel ontwerpers, installateurs, duurzame ondernemers, uitvinders, kunstenaars en alle anderen die inspirerende en uitvoerbare oplossingen op het gebied van duurzame energie kunnen bieden...lees hier verder.

Tijdens Open Monumentendag, op 9 september vindt een informatiebijeenkomst over de prijsvraag plaats in Nagele, met rondleidingen en een workshop over energie.

Nagele - Karwijhof 30