Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Culemborg
Culemborg
Culemborg
Huren
Bedrijfsruimte

Slotstraat 10

4101 BH Culemborg, Gelderland

Huurprijs per maand
€ 1.850,- excl.
Beschikbaar per
Per direct
Bouwjaar
1450
Aantal kamers
3 kamers
Oppervlak
160
m2
Buitenruimte
0 m2
Het statige Middeleeuwse ‘Stadhoudershuis’ staat in de buurt van het voormalige kasteel in het hartje van Culemborg. Op loopafstand van het bruisende winkelcentrum, de gezellige horeca met terrassen en de jachthaven van het historische centrum. De begane grond van het pand is in zijn geheel te huur voor jouw bedrijfsactiviteiten!

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand
€ 1.850,-
Beschikbaar per
Per direct
Waarborgsom
€ 3.700,-
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
160
m2
Overige inpandige ruimte
17 m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Indeling
Aantal kamers
3
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
2

Het monumentale bedrijfspand in hartje Culemborg is geschikt voor kantoordoeleinden, maar kan ook worden ingezet als flexplek of vergaderlocatie. Het interieur is geheel naar smaak in te vullen, en de ruimtes, zoals de twee fraaie hoge kantoorruimten, laten je fantasie daartoe de vrije loop.
Er zijn nog genoeg details die verwijzen naar het verleden dat qua verhalen teruggaat tot 1473, toen een bastaardzoon van de heer Culemborg eigenaar was. Ook is het tweebeukig dwarshuis met trapgevels in gebruik geweest als Franse school rond 1700. En in de 19e eeuw was mosterdfabriek Spoor in het pand gevestigd.

Schrijf jij met jouw activiteiten het volgende hoofdstuk? Laat dan meteen even weten of je gebruik wilt maken van een (gemeenschappelijke) receptie.

 

Indeling

Vanaf de Slotstraat betreed je het pand via een entree die eer doet aan de statigheid van het gebouw met haar gemetslede gevels, grote roederamen en houten luiken.

Bij binnenkomst loop je via een klein tochtportaal in een grote ruimte, gekenmerkt door het dieprode balkenplafond en de grote raampartijen. Via deze open ruimte bereik je beide kantoorruimtes. Op de begane grond bevinden zich drie grote kantoorruimtes van 78 m², 44 m² en 16 m². Via een kleine trap bereik je de toiletgroep met twee toiletten en een keurige pantry / keuken. Ook is er een trap naar de kelder, een gewelfde sous (bruto 28 m², netto 17 m²) in originele staat.

 

Bijzonderheden

  • Monumentaal en zeer karakteristiek bedrijfspand in het hart van Culemborg
  • 15e-eeuws met details die verwijzen naar vroegere tijden (zoals balkenplafonds en een gewelfd sous)
  • Marmeren vloer

 

Locatie

Culemborg ligt op 20 minuten afstand van Utrecht en is zowel met de auto als met de trein goed bereikbaar. De historische stad heeft een prachtige Betuwse omgeving met boomgaarden en veel groen. Culemborg ligt aan de Lek, waardoor je mooi kunt wandelen (denk aan de zogenoemde ‘weetings’) in de uiterwaarden. Slotstraat 10 is perfect gelegen in het hart van de fraaie binnenstad, met alle gezelligheid en reuring op loopafstand.