Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Rams Woerthe
Rams Woerthe
Rams Woerthe
Rams Woerthe
Rams Woerthe
Huren
Bedrijfsruimte

Rams Woerthe - meerdere units

Gasthuislaan 2/2.10, 8331 MX Steenwijk, Overijssel

Huurprijs per maand
Vanaf €215,-
Beschikbaar per
Per direct
Bouwjaar
1899
Aantal kamers
5 kamers
Oppervlak
123
m2
Buitenruimte
1000 m2
Kantoor houden in de Jugendstilvilla Rams Woerthe gelegen te midden van het groen! Momenteel zijn diverse kantoorunits beschikbaar, een geweldige exclusieve locatie voor uw kantoor.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand
Vanaf €215,-
Beschikbaar per
Per direct
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
123
m2
Buitenruimte(n)
1000 m2
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal badkamers
0
Rams Woerthe te huur 20-06

De imposante Jugendstillvilla Rams Woerthe werd ooit gebouwd als woonhuis voor de steenrijke Jan Hendrik Tromp Meesters en deed vanaf 1918 tot 2016 dienst als gemeentehuis van de gemeente Steenwijkerland. De oude slaapvertrekken in de villa, waar recentelijk ook burgemeester en wethouders kantoor hielden, zijn te huur als kantoorruimten met gedeelde voorzieningen. De oppervlaktes zijn te huur vanaf 14,5 m2 tot 43 m2 en zijn ook te combineren.

Begane grond: 
Entree via voormalige dienstentree voorzien van historisch tegelwerk. Via de diensttrap bereikt u de eerste verdieping.


Eerste verdieping:
Royale overloop
 voorzien van muurschilderingen met gestileerde afbeeldingen van de graanoogst, waaraan de diverse kantoorkamers gelegen zijn.

 • Kantoor 2.6 is eventueel te schakelen aan kantoor 2.14, meet 14,5 m2 en is aan de parkzijde gelegen. 
  Huurprijs € 215,- per maand, excl. servicekosten.
 • Kantoor 2.7/ (21.5 m2) bestaat uit een kamer aan de parkzijde gelegen. De kamer heeft enkele vaste kasten.
  Huurprijs € 360,- per maand, excl. servicekosten.
 • Kantoor  2.14, de voormalige slaapkamer van meneer en mevrouw en de voormalige burgemeesterskamer (ca. 43 m2) is aan de achterzijde gelegen en heeft prachtig uitzicht over het stadspark. Voorzien van airconditioning. Met dubbele openslaande deuren naar een eigen balkon.
  Huurprijs € 660,- per maand, excl. servicekosten. 
 • Kantoor 2.15, de voormalige kinderslaapkamer (ca. 41 m2) heeft uitzicht over het terrein aan de voorzijde en de serre, is voorzien van airconditioning en enkele prachtige glas-in-loodramen.
  Huurprijs € 600,- per maand, excl. servicekosten.

Op de eerste verdieping is een gedeelde pantry en 1 gedeeld toilet aanwezig. Een extra toiletgroep is gesitueerd op de tweede verdieping.

Bijzonderheden:
Villa Rams Woerthe bevat naast de kantoorruimtes ook museumhuis Rams Woerthe. Daarnaast worden de museale zalen en de hal op de begane grond door Hendrick de Keyser Monumenten geëxploiteerd voor rondleidingen en bijzondere gelegenheden (recepties, trouwerijen, zakelijke events). Als huurder van een kantoorunit kunt u deze zalen tegen gereduceerd tarief (25% korting) boeken voor uw representatieve ontvangsten. Er is een lift aanwezig.

Locatie:
Gelegen te midden van het groen aan de entree van het stadspark aan de rand van het centrum van Steenwijk. Gelegen op 7 autominuten van de A32. NS station Steenwijk is op 15 minuten lopen gelegen. U kunt parkeren bij het openbare parkeerterrein dat gelegen is tegenover het pand aan de Vendelweg. Er zijn geen parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Informatie en bezichtigen
Bij interesse kunt u contact opnemen met Agnes Middelbrink – Makelaardij Middelbrink via mail@middelbrink.info of via 0527 - 25 33 70.