Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Middelburg te huur
Middelburg te huur
Middelburg te huur
Middelburg te huur
Middelburg te huur
Huren
Woonhuis

Londensekaai 9

4331 JG Middelburg, Zeeland

Huurprijs per maand
€ 1.660,- excl.
Beschikbaar per
Per direct
Bouwjaar
1580
Aantal kamers
6 kamers
Oppervlak
163
m2
Buitenruimte
8 m2
Ruime, sfeervolle woning (zes kamers) tussen het centrum en het station gelegen met het water van de Londense Kaai aan de voorzijde en zicht op de Lange Jan, de grote kerk van Middelburg aan de achterzijde.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand
€ 1.660,-
Beschikbaar per
Per direct
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
163
m2
Gebruiksoppervlak
201 m2
Woonoppervlak
163 m2
Overige inpandige ruimte
38 m2
Buitenruimte(n)
8 m2
Lay-out
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Aantal toiletten
3
Aantal woonlagen
3
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Vergunningsplichtig parkeren

Indeling
Londensekaai 9 betreft een ongedeeld huis bestaande uit een voor- en achterhuis. Vanwege de omvang en indeling leent de woning zich uitstekend voor een combinatie van wonen en werken (kleinschalige bedrijvigheid aan huis). De woning heeft volop bergruimte en een compacte buitenruimte.

Begane grond:
Op de begane grond van het voorhuis bevindt zich de ruime kamer-en-suite. Deze kamer is opgedeeld in een voor- (16 m²) , tussen- (5 m²) en achterkamer (17 m²) voorzien van een prachtige visgraat parketvloer en twee dubbele tussendeuren. De voor- en achterkamer zijn voorzien van een schouwpartij. De hoge kamers en grote ruitoppervlakte zorgen voor een mooie lichtinval. De voorkamer heeft een origineel plafond met houten ornamenten en de achterkamer heeft een balkenplafond met kinderbinten en brede houten delen. De lange smalle gang (18 m²), die is voorzien van hardstenen tegels, loopt langs de kamers en de kleine binnenplaats en komt uit in de sfeervolle keuken in het achterhuisje (circa 12,5 m²).

De keuken ademt een historische sfeer door de diverse oude tegels, het bijzondere venster in het plafond en de ingebouwde porseleinkast.

De patio is vanuit de hal te bereiken en geeft tevens toegang tot de (berging-)kelder onder het voorhuis. Ook treft u daar een extra toilet met antieke witjes.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers aan de voor- en achterzijde (23 respectievelijk 22 m²). Daartussen zijn een toilet en badkamer met ligbad gelegen.

Net als op de tweede verdieping ligt de voorkamer op een hoger niveau dan de achterkamer. Dit geeft de verdiepingen een speelse indeling.

Tweede verdieping:
Ook deze verdieping kenmerkt zich door niveauverschillen. Twee ruime kamers aan voor- en achterzijde (respectievelijk 14 en 13 m²) en een tweede badkamer (met een douche, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en droger.) De bovengelegen vliering met minimale stahoogte biedt een zee aan ruimte voor opslag.

Bijzonderheden:
Combinatie wonen en werken op de begane grond is mogelijk.

Locatie:
De Londensekaai 9 ligt vanuit het station op de aanlooproute naar het centrum van Middelburg. De woning heeft uitzicht op het water en ligt in de buurt van de bekende historische gebouwen, de Lange Jan, het stadhuis, de Oostkerk en de Abdij.