Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Vollenhove horeca te huur
Vollenhove
Vollenhove horeca te huur
Vollenhove horeca te huur
Vollenhove horeca te huur
Huren
Bedrijfsruimte

Kerkplein 3

8325 BN Vollenhove, Overijssel

Huurprijs per maand
€ 45.000 per jaar
Beschikbaar per
Per direct
Bouwjaar
1621
Aantal kamers
10 kamers
Oppervlak
367
m2
Buitenruimte
100 m2
Ondernemen in dit unieke Rijksmonumentale pand is een feest. Al eeuwenlang. In 1849 opende er een restaurant in dit royale pand, daarvoor heeft het object zich geleend als herberg. En nu is het weer tijd voor wat nieuws!  

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand
€ 45.000 per jaar
Beschikbaar per
Per direct
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
367
m2
Buitenruimte(n)
100 m2
Lay-out
Aantal kamers
10
Aantal badkamers
2

Uniek horeca-object

Het rijk uitgevoerde raadhuis dateert uit 1621 en ligt aan een kleine haven midden in het historisch stadscentrum van Vollenhove. Er zijn tal van mogelijkheden in dit horeca-object met eigen terras aan het water, een restaurant, twee zalen en verschillende hotelkamers. 

Het raadhuis ademt sfeer en kenmerkt zich door de vele zeldzame stijlelementen: Zo is er de Toscaanse galerij met natuurstenen zuilen op de begane grond, de eikenhouten spiltrap, de balklaag van moer- en kinderbinten, en de natuurstenen kruiskozijnen met gebeeldhouwde schelpen in de boogvelden. De gevel is versierd met leeuwenmaskers van Bentheimer zandsteen.

Het pand biedt vele mogelijkheden. Voor het gehele plaatje kunt u het raadhuis het beste met eigen ogen bekijken, je weet niet wat je ziet. Het object is royaal in afmetingen en de perfecte omlijsting voor een luxe restaurant, een B&B of een dagconcept.  

Meer informatie en bezichtigen

Voor meer informatie en/of een bezichtiging neem contact op met Van der Weerd Horecamakelaars via horeca@vdweerd.nl of via 030-2345080