Informatie voor huurkandidaten

Meer informatie over het huren van een woning of bedrijfsruimte

Hoe kan ik mij inschrijven als huurkandidaat?

Wil u in aanmerking komen voor een woning of bedrijfsruimte van Vereniging Hendrick de Keyser? Vul dan hier het inschrijfformulier in waarmee u zich (vrijblijvend) aanmeldt als huurkandidaat.
Als u uw voorkeuren aangeeft kan de Vereniging u op de hoogte houden van het huuraanbod via onze tweemaandelijkse nieuwsbrief, en contact met u opnemen wanneer een woning of bedrijfsruimte vrijkomt die voldoet aan uw zoekopdracht.
U kunt het actuele huuraanbod ook bekijken op onze website.

In het inschrijfformulier vragen wij u een aantal bijlagen te uploaden met onder andere uw inkomensgegevens. Deze hoeft u pas in te sturen wanneer u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een woning of bedrijfsruimte. Om u in te schrijven als huurkandidaat hoeft u geen lid van de Vereniging te zijn. Wijzigingen in uw inschrijving kunt u doorgeven per mail via huren@hendrickdekeyser.nl. Uitdrukkelijk vermelden wij dat aan uw inschrijving geen enkel recht op woonruimte of bedrijfsruimte kan worden ontleend. Uw inschrijving wordt tenminste twee jaar bewaard.

Vanwege grote belangstelling voor deze huurcategorie is het niet mogelijk om u aan te melden als kandidaat voor een woning in Amsterdam met een huurprijs onder € 1.100,-.