Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Hoekstraat 8bg in het Kranenbreukershuis in Tegelen staat momenteel te huur
Hoekstraat 8bg in het Kranenbreukershuis in Tegelen staat momenteel te huur
Tegelen te huur
Tegelen te huur
Tegelen te huur
Tegelen te huur
Huren
Woonhuis

Hoekstraat 8 bg Tegelen

5931 GJ Tegelen, Limburg

Huurprijs per maand
€ 820,- excl.
Beschikbaar per
Bouwjaar
1767
Aantal kamers
3 kamers
Oppervlak
114
m2
Buitenruimte
6 m2
Sfeervol driekamer begane grond appartement in het fraai gerestaureerde Kranenbreukershuis.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand
€ 820,-
Beschikbaar per
Huisdieren
In overleg
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
114
m2
Buitenruimte(n)
6 m2
Lay-out
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
Ligbad, inloopdouche met thermostaatkraan en wastafel
Aantal woonlagen
1
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Parkeren eigen terrein

Sfeervol driekamer begane grond appartement in het fraai gerestaureerde Kranenbreukershuis. Het Kranenbreukershuis is de oudst bewaard gebleven ambachtelijke werkplaats van Tegelen. Het dorp Tegelen aan de Maas heeft een zeer lange traditie van het bakken van kleiwaren.  Het gebouw stamt uit 1767 en werd achtereenvolgens gebruikt als brouwerij, pottenbakkerij en tabaksfabriek.

 

Indeling
In het Kranenbreukershuis zijn in totaal 4 verhuureenheden gelegen. Hoekstraat 8 bg is gelegen op de begane grond.


Begane grond:

Entree, ruime woonkamer met open keuken voorzien van een roodbruine tegelvloer met vloerverwarming en openslaande deuren naar het terras en (deels gemeenschappelijke) tuin. In de tuin is een houten berging aanwezig. Aan de straatzijde is een parkeerplaats beschikbaar, behorend bij deze woning. De woonkamer kenmerkt zich door de hoogte van ca. 3.30 m met stoer houten balkenplafond, de bakstenen inbouw van de oude kelder met opkamer en de overige wit gestukadoorde wanden.
Slaapkamer van 14 m² voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Een slaapkamer van ca. 13 m² in de oude opkamer, voorzien van houten vloerdelen en beperkte stahoogte tot 2 meter.
Badkamer met tegelvloer van ca. 8,5 m², voorzien van ligbad, inloopdouche met thermostaatkraan en wastafel. In de badkamer is een aansluiting voor wasmachine en -droger. Separaat toilet aanwezig met fontein.
Er is een kelder met beperkte stahoogte tot 1,80 m. Hierin is de HR combi-cv ketel geplaatst.

Locatie:

Gelegen in rustige woonomgeving nabij het centrum van Tegelen, met winkels en openbaar vervoer op loopafstand. Het NS station van Tegelen ligt op 800 meter afstand.

Heeft u interesse? Voor meer informatie of vragen mail naar huren@hendrickdekeyser.nl of bel 020-5210630. Voor een bezichtiging kunt u direct contact opnemen met VeTeBe Makelaardij te Tegelen, tel. 077 326 2600.