Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Hoekstraat 2 Tegelen
Hoekstraat 2 Tegelen
Hoekstraat 2 Tegelen
Huren
Woonhuis

Hoekstraat 2 Tegelen

5931 GJ Tegelen, LI

Huurprijs per maand
€ 850,- excl.
Beschikbaar per
per direct
Bouwjaar
1934
Aantal kamers
3 kamers
Oppervlak
95
m2
Buitenruimte
80 m2
Bijzondere en speelse driekamer parterrewoning met ruime kelder, (fietsen)berging, parkeerplaats en tuin. Het gebouw dateert uit 1933-1934 en omvatte van oorsprong een woonhuis, winkel en smederijwerkplaats. Het gebouw is ontworpen door de Tegelse architect Lambert Noten.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand
€ 850,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
per direct
Huisdieren
In overleg
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
95
m2
Gebruiksoppervlak
128 m2
Woonoppervlak
95 m2
Overige inpandige ruimte
33 m2
Buitenruimte(n)
80 m2
Externe bergruimte(n)
6 m2
Inhoud
260 m3
Indeling
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel
Aantal woonlagen
1
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Parkeren eigen terrein

Indeling
Het oorspronkelijke woon-/winkelgedeelte is na een grondige verbouwing in 2018 opgedeeld in een parterrewoning en een bovenwoning. De parterrewoning wordt thans te huur aangeboden. De (fietsen)berging, parkeerplaats en tuin bevinden zich op het achtergelegen binnenterrein.

Begane grond:
Eigen entree bereikbaar via het achtergelegen binnenterrein. Robuuste hal (ca. 5,5 m2) met toegang tot de toiletruimte en de moderne badkamer (9 m²) met douche, dubbele wastafel en aansluiting wasmachine. Sfeervolle woonkeuken (13,5 m²) met moderne keukenopstelling. Aangrenzend aan de woonkeuken bevindt zich de tussenkamer (18,5 m²) welke toegang biedt tot de slaapkamer (13,5 m²). Portaal met toegang tot de kelder (33 m²) en toegang tot de lichte woonkamer (36 m²), vroeger de winkelruimte, hoekligging met veel lichtinval door de grote raampartijen.    

Bijzonderheden:
Het gebouw is voorzien van diverse fraaie glas-in-lood ramen, paneeldeuren en origineel tegelwerk.

Locatie:
Gelegen in het historisch hart van Tegelen. In een gebiedje van nauwelijks één hectare is het oude stratenpatroon met zijn verrassende bochtige opzet gaaf behouden gebleven. Winkels en openbaar vervoer op loopafstand. Het NS station van Tegelen ligt op 800 meter afstand. Parkeren op eigen terrein.