Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Te huur Herengracht 476
Te huur Herengracht 476
Herengracht 476
Te huur Herengracht 476
Huren
Bedrijfsruimte

Herengracht 476

1017 CB Amsterdam, Noord-Holland

Huurprijs per maand
Op aanvraag
Beschikbaar per
Bouwjaar
1670
Aantal kamers
14 kamers
Oppervlak
916
m2
Buitenruimte
450 m2
Bouwstijl
Gelegen in de ‘Gouden Bocht’ aan de Herengracht, één van de mooiste dubbele herenhuizen van Amsterdam met zeer ruime tuin en fraai tuinhuis.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand
Op aanvraag
Beschikbaar per
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
916
m2
Overige inpandige ruimte
4 m2
Buitenruimte(n)
450 m2
Lay-out
Aantal kamers
14
Aantal badkamers
0
Aantal woonlagen
4
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Vergunningsplichtig parkeren

Nu te huur, één van de mooiste dubbele herenhuizen van Amsterdam aan de Herengracht in het centrum van Amsterdam, ter hoogte van de Vijzelstraat en Nieuwe Spiegelstraat. Ondanks wijzigingen in de 18e en 19e eeuw is het gebouw nog steeds één van de best bewaarde voorbeelden van een dubbelbreed Amsterdams grachtenpaleis uit de tweede helft van de 17de eeuw.

De gevel is uitgevoerd in de stijl van het Hollands Classicisme. In 1729 werden huis en gevel gemoderniseerd met vooraanstaande kunstenaars zoals van Logteren en Jacob de Wit. Het interieur kreeg een monumentaal trappenhuis. Jacob de Witt maakte een grote plafondschildering voor het huis. Achter het huis is een prachtige aangelegde tuin met één van de fraaiste tuinhuizen van Amsterdam.

Locatie:

Het centrum is het meest bruisende deel van Amsterdam met in het hart daarvan de grachtengordel. Op loopafstand bevinden zich diverse winkels en veel verschillende cafés/restaurants. Het Rembrandtplein en het Leidseplein zijn tevens op loopafstand. In de directe omgeving bevindt zich het openbaar vervoer.

Meer informatie via huren@hendrickdekeyser.nl en/of via Van Dijk en Ten Cate Vastgoedadviseurs