Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Rotterdam
Rotterdam te huur
Rotterdam te huur
Rotterdam te huur
Huren
Woonhuis

Glazoenowlaan 3

3055 KD Rotterdam, Zuid-Holland

Huurprijs per maand
€ 2.150,- excl.
Beschikbaar per
Direct
Bouwjaar
1962
Aantal kamers
5 kamers
Oppervlak
176
m2
Buitenruimte
725 m2
Een buitenkans!  Tijdelijk te huur voor de periode van 1 jaar, deze vrijstaande bungalow (5 kamers) in vroege jaren zestig stijl met ruime tuin in Hillegersberg.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand
€ 2.150,-
Beschikbaar per
Direct
Huisdieren
In overleg
Bijzonderheden

Dit pand is te huur voor een periode van 1 jaar (geen verlenging mogelijk)

Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
176
m2
Woonoppervlak
176 m2
Buitenruimte(n)
725 m2
Lay-out
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Aantal toiletten
2
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, bad, toilet
Aantal woonlagen
2
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Parkeren eigen terrein

Indeling


De villa is 10 meter breed en 20 meter diep, en bestaat uit 2 bouwlagen en 5 kamers. Het huis is grotendeels gelijkvloers met een lagergelegen zithoek, de zitkuil. Onder de hele woning zit een kelderverdieping met een extra slaapkamer met badkamer. Het huis werd ontworpen door architect Van Tijen voor de familie Van Raalte, de enige bewoners tot nu toe. De toepassing van veel (dubbel) glas, staal, en natuursteen maken het een licht en origineel woonhuis.


Begane grond:

Via een ruime leistenen trap aan de voorgevel wordt de entree hal ( 4 m2) bereikt. Links is de toegang tot een kleine slaapkamer (15 m2). Vanuit de centrale hal (13 m2)  worden de overige ruimtes bereikt. Links een toiletruimte (1,2 m2) en de originele keuken met bijkeuken (11,5 m2). De keuken heeft veel vaste kasten met doorkijk naar de eetkamer. Rechtdoor bevindt zich de woon/eetkamer (45 m2) met rondom uitzicht op de heerlijke tuin (725 m2) inclusief een overdekt terras (14,5 m2) . Aan de rechterzijde van de centrale hal bevinden zich de hoofdslaapkamer (21 m2);  de originele badkamer met 2e toilet, dubbele wastafel en ligbad (6,6 m2) en de derde slaapkamer (18 m2).

Kelderverdieping:

Via de trap in de centrale hal wordt de kelderverdieping bereikt. Hier zijn naast de cv ruimte (6 m2) een bergruimte (12 m2) en een logeer/werkruimte (15 m2) met een ingebouwde vaste kast en een tweede badkamer (met douche en wastafel) bereikbaar. De bergruimte zit niet bij het huuraanbod.

Bijzonderheden:

Dit pand wordt in 2024 gerestaureerd en is gedurende1 jaar tijdelijk verhuurbaar (geen mogelijkheid tot verlenging). We verhuren deze woning niet aan studenten of woningdelers.

Locatie:

De wijk Hillegersberg is een groene oase in Rotterdam en per auto goed bereikbaar. Parkeren kan op eigen terrein. Er kan ook op straat vergunningsvrij worden geparkeerd.

Het pand is via de stations Centraal en Noord en tram 4 uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.