Rams Woerthe

Gasthuislaan 2
8331 MX Steenwijk
Provincie:Overijssel
Bouwjaar:1899
Jaar van verwerving:2015
Restauratiejaar:2016
Te huur; Bedrijfsruimte

Steenwijk, Gasthuislaan 2

Kantoor houden in de Jugenstilvilla Rams Woerthe

De imposante Jugendstilvilla Rams Woerthe werd ooit gebouwd als woonhuis voor de steenrijke Jan Hendrik Tromp Meesters en deed vanaf 1918 tot 2016 dienst als gemeentehuis van de gemeente Steenwijkerland.

De oude slaapvertrekken in de villa, waar recentelijk ook burgemeester en wethouders kantoor hielden, zijn te huur als kantoorruimten met gedeelde voorzieningen.

Indeling

Begane grond:
Entree via voormalige dienstentree bereikt u de overloop. De wanden van de overloop zijn beschilderd met gestileerde scènes van de landbouw en de graanoogst.

Eerste verdieping:
Royale overloop waaraan de diverse kantoorkamers gelegen zijn. Een van deze kamers is nog te huur:

  • Kantoor 2.7/2.8 (40 m²) bestaat uit twee aan elkaar geschakelde kamers en is aan de parkzijde gelegen. De kamer heeft enkele vaste kasten en er is een koppeling te maken met kantoor 2.10.

Op de eerste verdieping is een gedeelde pantry en één gedeeld toilet aanwezig. Een extra toiletgroep is gesitueerd op de tweede verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich ook een vergaderruimte welke gebruikt kan worden door de huurders van de kantoren.

Bijzonderheden

De villa Rams Woerthe bevat naast de kantoorruimtes ook het Museum Instituut Collectie Krop, welke een deel van de begane grond en een deel van het souterrain gebruikt voor het tonen van de werken van (beeldend) kunstenaar Hildo Krop.

Daarnaast worden de museale zalen en de hal op de begane grond door Vereniging Hendrick de Keyser geëxploiteerd voor rondleidingen en bijzondere gelegenheden (recepties, trouwerijen, zakelijke events). Als huurder van een kantoorunit kunt u deze zalen tegen gereduceerd tarief (25% korting) boeken voor uw representatieve ontvangsten.

Het pand is voorzien van een lift.

In het pand is draadloos internet aanwezig (50 mbit) en kunt u tegen meerprijs over eigen glasvezelinternet beschikken.

Locatie

Gelegen te midden van het groen dichtbij de entree van het stadspark aan de rand van het centrum van Steenwijk. Gelegen op zeven autominuten van de A32. NS station Steenwijk is op 15 minuten lopen gelegen.

U kunt parkeren bij het openbare parkeerterrein tegenover het pand aan de Vendelweg. Er zijn geen parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

  • Oppervlakte: kantoorunit 40 m².

  • Als geheel of in delen te huur.

Huur: 2.7/2.8 kantoor 40 m² € 5.820,00 / € 485,-.

Huurprijs exclusief voorschot g/w/e, voorschot servicekosten en glasverzekering.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse? Op onze vraag & antwoordpagina's vindt u informatie over het inschrijven als huurkandidaat. Vul vervolgens het inschrijfformulier in. Voor meer informatie of vragen mail naar huren@hendrickdekeyser.nl of bel 020-5210630.

Te huur

Rams Woerthe
Gasthuislaan 2
8331 MX Steenwijk

Huur:
€ 485

Historische info