Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Enkhuizen te huur
Enkhuizen te huur
Enkhuizen te huur
Enkhuizen te huur
Enkhuizen te huur
Huren
Woonhuis

Bagijnestraat 3

1601 AE Enkhuizen, Noord-Holland

Huurprijs per maand
€ 1.350,- excl.
Beschikbaar per
In overleg
Bouwjaar
1750
Aantal kamers
5 kamers
Oppervlak
102
m2
Buitenruimte
80 m2
Dit karakteristieke woonhuis met een halsgevel uit de 18e eeuw heeft vijf kamers, een besloten stadstuin (ca. 80m2), een bedstedekast en sfeervolle balken in het zicht in het historische stadshart van Enkhuizen.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand
€ 1.350,-
Beschikbaar per
In overleg
Huisdieren
In overleg
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
102
m2
Buitenruimte(n)
80 m2
Lay-out
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2
Aantal woonlagen
2

Indeling
Begane grond:

Met de deur in huis: royale hal (ca. 13,5 m2) met grote raampartij, houten plafond met balken, plavuizen en via het glas in de pui doorkijk naar de zitkamer (ca. 15 m2). Achter de zitkamer nog een charmante tuinkamer (ca. 13,5 m2) met sfeervolle porseleinkast. Via de zitkamer én via de tuinkamer is de sfeervolle, karakteristieke keuken (ca. 7,5 m2), met zicht op de tuin, bereikbaar. Aan de keuken zit een halletje plus een toilet. Alleen via de keuken toegang tot de tuin (ca. 80 m2). 

Eerste verdieping:

Ruime overloop met een grote inbouwkast, een grote kast met de aansluitingen voor de wasmachine en droger, een walk-in closet (3 m2), twee compacte kamers (ca. 8 m2 en 5,5 m2), een compacte moderne badkamer (4 m2) met douche en 2e toilet en twee treden lager de romantische master bedroom (ca. 12,5 m2). Via een vlizotrap is de vliering (alwaar de cv-ketel hangt) te bereiken; deze is alleen geschikt als berging.

Locatie:

De prachtige historische VOC-stad, Enkhuizen, is rijk aan monumenten en trekt daardoor, en door de havens en het Zuiderzeemuseum veel toeristen. 
De Bagijnestraat is een zijstraat van de Westerstraat (dè winkelstraat van Enkhuizen) en ligt om de hoek van de Westerkerk en de havens.
Enkhuizen is goed bereikbaar, zowel met het eigen- als  met het openbaar vervoer. Bewoners parkeren met een parkeervergunning. Er is een aantal parkeerterreinen waar gratis geparkeerd kan worden voor een aantal uren met de blauwe parkeerkaart (zo ook achter de Bagijnestraat).