Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Nijenburg Heiloo
Nijenburg Heiloo
Buitenplaats Nijenburg in Heiloo
Buitenplaats Nijenburg in Heiloo (foto Arjan Bronkhorst)
Nijenburg Heiloo
Nijenburg Heiloo
Evenementenlocatie

Nijenburg

Kennemerstraatweg 278, 1851 BG Heiloo, NH

Prijs per dagdeel vanaf
600
excl.
Capaciteit
49
mensen
Aantal kamers
3
Nijenburg voldoet aan zo veel wensen. De setting is romantisch en stijlvol, zowel buiten als binnen. Proost in een van de historische kamers of in de prachtige boomgaard. Deze is niet alleen een plaatje om te zien, maar ook uniek in Nederland. En het mooie: u kunt hier uw evenement organiseren. Doen!

Kenmerken

Capaciteit
ceremonie
49
 mensen
Boomgaard
49
 mensen
Concert
35
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Buiten trouwen
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja

Deze locatie in de kop van Noord-Holland is om bij weg te dromen. Al hoeft het niet bij dromen te blijven, want Nijenburg kan nu ook het decor zijn van uw evenement.

Als u aan komt rijden over de imposante oprijlaan waant u zich gelijk in een andere wereld. Een wereld die u terugvoert naar de 18e eeuw, toen dit idyllische landgoed eigendom was van de adellijke families Van Egmond van de Nijenburg en Van Foreest. U snapt wel dat zij het hier goed toeven vonden. Want al dat omliggende land, de bossen, die romantische boomgaard, dat smaakvolle interieur…! De oude en originele keuken, de blauwe en gele kamer, het kleurrijke behang, de familieportretten: het zijn stuk voor stuk historische pareltjes die u perfect kunt inzetten voor uw event.