Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Timmerman Monnickendam
Timmerman Monnickendam
Timmerman_Monnickendam
Timmerman_Monnickendam
Timmerman Monnickendam
Evenementenlocatie

Huis Timmerman

Noordeinde 5, 1141 AE Monnickendam, NH

Dagdeel vanaf
470
excl.
Capaciteit
45
mensen
Aantal kamers
2
Zoekt u naar een unieke locatie, dan wilt u Huis Timmerman niet missen. Maak een onvergetelijke entree terwijl u de monumentale trap afdaalt. Geef een presentatie in de goudleerkamer of vier de liefde terwijl u geniet van lekker eten en drinken. Wij zorgen voor u, en Huis Timmerman zorgt voor het gouden randje.

Dit huis is ook beschikbaar voor:

Museumbezoek

Kenmerken

Capaciteit
Trouwen
40
 mensen
Diner
30
 mensen
Receptie
45
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Stap binnen in Huis Timmerman en verwonder je over deze prachtige evenementenlocatie. Ooit was het een woonhuis; vanaf 1815 deed Huis Timmerman dienst als raadhuis. Dat zie je onder andere terug aan de o-zo-fraaie geveltop met een beeld van de monnik, de personificatie van het Noord-Hollandse Monnickendam.

Het rococo-stucwerk, het vergulde houtsnijwerk en de grote schouwen zorgen voor instant sfeer en klasse. Niet te missen is de grote monumentale trap: de onbetwiste blikvanger, al doet de grote zaal met behang van goudleer er niet voor onder. Huis Timmerman is een locatie waar u geweest wilt zijn.

Bij Huis Timmerman werken we met een aantal vaste cateraars. Dit zijn: