Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Maassluis
Gemeenlandshuis Maassluis
Gemeenlandshuis Maassluis
Evenementenlocatie

Gemeenlandshuis Maassluis

Hoogstraat 11, 3142 EA Maassluis, ZH

Dagdeel vanaf
450
excl.
Capaciteit
60
mensen
Aantal kamers
1
Het Gemeenlandshuis in Maassluis is een plaatje. Aan de buitenkant heeft het iets weg van een kasteel, aan de binnenkant ziet u dat de beste ambachtslieden werden ingehuurd voor de glas-in-lood vensters, het houtsnijwerk en de schilderingen.

Dit huis is ook beschikbaar voor:

Museumbezoek

Kenmerken

Capaciteit
Trouwen
40
 mensen
Diner
40
 mensen
Receptie
60
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

Gemeenlandshuis Maassluis werd ooit gebruikt als uitvalsbasis voor de bewaking van de o-zo-belangrijke Maasdijk. En het is de woning van de sluiswachter geweest. De hoogheemraden en de dijkgraaf hadden status, en dat is te zien.

Het begint met het waanzinnige uitzicht over de haven. Eenmaal binnen vallen vooral de glas-in-lood ramen, het prachtige houtwerk en de spiraalvormige houten trap op. En dan bent u nog niet in de stijlvolle grote zaal geweest! De indrukwekkende zeventiende-eeuwse schouw en het karakteristieke plafond maken deze ruimte wel heel bijzonder.

Gemeenlandshuis Maassluis brengt u terug naar vroegere tijden, en is een evenementlocatie met alle comfort van nu. Na afloop een nachtje blijven slapen? In het souterrain is een Monument en Bed-appartement gevestigd, met authentieke bedstede. Dat maakt de beleving hier helemaal af.

In het Gemeenlandshuis werken wij met een vaste cateraar. Dit is Pieter Overgaag catering