Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Eenmalige gift met een specifiek doel

Het is mogelijk om een eenmalige schenking te doen die wordt besteed aan een specifiek doel. Bijvoorbeeld het restaureren van een historisch hek, het meefinancieren van een kostbare wandbespanning, het herstellen van het stucwerk in één van onze huizen.

U kunt zelf een doel aandragen maar de Vereniging kan u ook een aantal mogelijkheden voorleggen waar u een keuze uit maakt. Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van het project en uitgenodigd voor een bezichtiging.
Een eenmalige schenking is onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Lees verder >>

Voor het zo goed mogelijk realiseren van uw wensen adviseren wij u altijd vooraf contact te zoeken met de Vereniging. U kunt immers als u dat wilt bepalen wat er met het pand moet gebeuren (hoe het wordt gebruikt, door wie en met welke functie).
Sinds 1 januari 2008 is Vereniging Hendrick de Keyser door het Ministerie van Financiën aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voorts is de Vereniging gecertificeerd door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF).

Vereniging Hendrick de Keyser is geheel vrijgesteld van betaling van schenkings- en erfrecht. Dat betekent dat er geen belasting is verschuldigd over schenkingen, erfstellingen en legaten.
Uw bijdrage kan in de vorm van een lijfrente volledig aftrekbaar zijn. Wij maken desgewenst kosteloos de akte voor u op.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met het directiesecretariaat: 020 521 0630.