Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni vinden in Amsterdam weer de Open Tuinendagen plaats. Zo'n 25 tuinen, 'verstopt' achter prachtige gevels aan de Amsterdamse grachten, zijn die dagen open.  Hendrick de Keyser Monumenten doet natuurlijk mee. Bezoek de tuinen van Huis Bartolotti (Herengracht 170) en Huis De Vicq (Herengracht 476). Vergeet niet om ook een kijkje te nemen in de huizen want ze hebben een prachtig interieur!

Openingstijden

Vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023, 10.00 uur tot 17.00 uur

Tickets

Tickets voor de Open Tuinen Dagen 2023 zijn te bestellen via de online voorverkoop in de webshop van Museum Van Loon t/m 15 juni voor €20,- (excl. servicekosten).

Gedurende de Open Tuinen Dagen zijn tickets te verkrijgen bij één van de startadressen aan de deur of via de webshop van Museum Van Loon voor €22,50 (excl. servicekosten).

Met een stadspas met groene stip is een bezoek aan de Open Tuinen Dagen dit jaar gratis. Op vertoon van uw stadspas aan de kassa van Museum Van Loon ontvangt u een gratis passe-partout.

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene.

Publieksevenement

Meld u aan voor:
Open Tuinen Dagen Amsterdam

Aanmelden