Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Op zoek naar de mooiste trouwlocatie van Nederland? Zaterdag 28 januari is het zover: Buitenplaats Beeckestijn en het Gemeenlandshuis Amsterdam zijn in hun volle glorie te bewonderen. Ze openen deze dag speciaal hun deuren voor aanstaande bruidsparen. Kom ook langs ... love is in the air!

Buitenplaats Beeckestijn
Buitenplaats Beeckestijn

Buitenplaats Beeckestijn

Deze geweldige locatie is gelegen aan de duinranden van Kennemerland. Het is een van de weinige 18e-eeuwse buitenverblijven die in zijn geheel bewaard is gebleven. Het unieke zit 'm in de combinatie van de gracieuze interieurs, het warme decor en de omliggende historische Franse en Engelse landschapstuinen en parken.
Buitenplaats Beeckestijn is de perfecte locatie voor een unieke trouwdag. Wat dacht je van jullie ceremonie in het museale hoofdhuis en de feestavond in het zuidelijke koetshuis? Met het taartmoment of toost in de moestuin? 
Kom kijken en we vertellen je graag over de eindeloze mogelijkheden. Cateraar, fotograaf en weddingplanner zijn aanwezig. Ook is er een bloemdecorateur, stylist, juwelier en een taartenproeverij! Dat wordt dus kijken en genieten. 

Diemerzeedijk
Gemeenlandshuis Amsterdam

Gemeenlandshuis Amsterdam

Het Gemeenlandshuis is nog relatief onontdekt! Deze prachtige locatie in Amsterdam, omringd door water, prominent op de Diemerzeedijk, maakt indruk. De combinatie van binnen en buiten is uniek in de hoofdstad, net als de privé-ligging. 
28 Januari worden aanstaande bruidsparen rondgeleid door het huis en de tuin, waar ook de ceremonie of het diner zou kunnen plaatsvinden. Gasten en bruidspaar kunnen per boot aankomen of parkeren in de buurt. Ontdek deze locatie...

Zien we je de 28e?

Publieksevenement

Meld u aan voor:
Open Toptrouwlocatie Route

Aanmelden