Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

 

De eerste romantische Engelse tuin in Nederland staat vandaag decor voor de zusjes Pedano en de jonge Oekraïense pianist Illia Fialko. De jonge, talentvolle zusjes brengen een sprookjesachtig romantisch concert omlijst met een gouden randje van de mooiste Franse chansons. Ze hebben ondanks hun jonge leeftijd al een indrukwekkend aantal optredens verzorgd op internationale podia en tv-programma's. Vanwege hun grote liefde voor de natuur brengen ze vandaag een gevarieerd programma uit de Romantiek waarin de natuur centraal staat. Anuschka Pedano is te horen op een Vuillaume-alt uit 1864. Deze altviool heeft zij in bruikleen van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds en is gebouwd tijdens het hoogtepunt van de romantiek. Net als in de tuin, waar ruimte is voor verbeelding, staat tijdens het concert vandaag de weg open naar elfen, nevelige bossen en rode zonsopkomsten.

Programma

  • Maria Pedano, zang & hobo
  • Anuschka Pedano, altviool
  • Illia Fialko, piano

R. Schumann: Märchenerzählungen, op. 132
I. Lebhaft, nicht zu schnell
II. Lebhaft und sehr markiert
III. Ruhiges Tempo, mit zartem Ausdruck
IV. Lebhaft, sehr markiert

C. Franck: Sonate voor viool en piano in A (1886)
I. Allegretto ben moderato
II. Allegro
III. Recitativo-Fantasia, ben moderato
IV. Allegretto poco mosso

A. Ponchielli: Capriccio voor hobo en piano, op. 80

Franse chansons

 

Leden van Hendrick de Keyser Monumenten krijgen 4 euro korting

Instructie: Klik op de oranje knop 'Aanmelden', selecteer het aantal gewenste kaarten en kies in de volgende stap de bovenste optie "Boek direct". Vul nu uw gegevens in en gebruik in de betalingsstap erna de promocode KMFHDK2023 . Vergeet niet uw ledenpas mee te nemen tijdens het evenement. Veel plezier!

Concert

Meld u aan voor:
NMF Kamermuziekfestival: Zusjes Pedano spelen met pianist Illia Fialko op Buitenplaats Beeckestijn

Aanmelden