Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Crème de la crème in het koetshuis van Buitenplaats Beeckestijn vanmiddag. In alle opzichten wordt het een genot voor je zintuigen! Want je zult een Guarneri uit 1725 met een strijkstok van Sartory horen, bespeeld door de Nederlandse topvioliste Frederique Saeijs. Dit prachtige ensemble heeft ze in bruikleen van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Ze speelt samen met twee topmusici: Nino Gvetadze, die thuis een Steinway & Sons uit 1936 in bruikleen heeft van het fonds, en celliste Maja Bogdanovic. Twee zeer geliefde stukken staan op het programma: het ‘Zigeunertrio’ van Haydn en het ‘Dumky’ trio van Dvorák. ‘Dumky’ komt van het Oekraïense ‘Duma’, dat refereert aan epische ballades van mensen in gevangenschap. Ongeremde hartstocht is hier te horen, laat deze nog op je doorwerken als je na het concert een wandeling over het landgoed van Beeckestijn maakt. Het ene moment loop je door een strenge Franse tuin, dan weer word je aangemoedigd je fantasie de vrije loop te laten in de Engelse tuin.

Programma

  • Frederieke Saeijs, viool
  • Maja Bogdanovic, cello
  • Nino Gvetadze, piano

J. Haydn: Pianotrio nr. 39 in G, Hob. XV:25 "Zigeunertrio"

A. Dvořák: Pianotrio nr. 4 in e, op. 90 "Dumky"

 

Leden van Hendrick de Keyser Monumenten krijgen 4 euro korting

Instructie: Klik op de oranje knop 'Aanmelden', selecteer het aantal gewenste kaarten en kies in de volgende stap de bovenste optie "Boek direct". Vul nu uw gegevens in en gebruik in de betalingsstap erna de promocode KMFHDK2023 . Vergeet niet uw ledenpas mee te nemen tijdens het evenement. Veel plezier!

Concert

Meld u aan voor:
NMF Kamermuziekfestival: Het Gvetadze-Saeijs-Bogdanovic Trio spelen op Buitenplaats Beeckestijn Geschikt voor rolstoel

Aanmelden