Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Als 10-jarige werd violiste Adinda van Delft derde bij Holland’s Got Talent (2019). En als 11-jarige was Adinda “Pauls jonge held” in het tv-programma Podium Witteman. Inmiddels heeft ze diverse concoursen gewonnen. Samen met haar broer Matthijs op gitaar heeft ze al vele concerten gegeven. Als duo volgen zij lessen bij gitarist Fernando Cordas en violist Pablo Rodriguez. Sinds een jaar speelt Adinda (nu 15) op een Voller Brothers-viool (Londen, 19e eeuw) uit de NMF-collecie. Ze schrijft: "Toen ik deze viool op mijn schouder legde en begon te spelen, was het liefde op het eerste gezicht… de diepe klank van de G-snaar en de lyriek op de hogere snaren: alles bij elkaar was deze viool alles wat ik zocht! En ook al bespeel ik dit instrument nog maar kort, mijn viool ‘snapt’ wat ik wil." Kom luisteren naar dit concert met toptalent!

Programma

  • Adinda van Delft, viool
  • Matthijs van Delft, gitaar
  • Natasja Douma, piano

Onder meer:
J. Novák: Sonata serenata voor viool en gitaar
P. de Sarasate: Carmen-fantasie voor viool en piano, op. 25
M. Castelnuovo-Tedesco: Andantino alla Romanza, uit Gitaarconcert nr. 2

Leden van Hendrick de Keyser Monumenten krijgen 4 euro korting

Instructie: Klik op de oranje knop 'Aanmelden', selecteer het aantal gewenste kaarten en kies in de volgende stap de bovenste optie "Boek direct". Vul nu uw gegevens in en gebruik in de betalingsstap erna de promocode KMFHDK2023 . Vergeet niet uw ledenpas mee te nemen tijdens het evenement. Veel plezier!

Concert

Meld u aan voor:
NMF Kamermuziekfestival: Adinda & Matthijs van Delft spelen op Buitenplaats Beeckestijn Geschikt voor rolstoel

Aanmelden