Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Op de avond van de 21e mei, van 19.00 uur tot 21.00 uur, organiseren wij in Villa Rams Woerthe een informatieavond over vrijwilligerswerk in de Villa en bij Hendrick de Keyser Monumenten. Heb je interesse in het werken als vrijwilliger in één van de mooiste villa's van ons land en ben je benieuwd hoe de avondzon valt door de fraaie glas-in-lood ramen? Wees dan van harte welkom!

Vrijwilliger in Rams Woerthe

 

Voor Villa Rams Woerthe zijn we op zoek naar meerdere dagmanagers (vrijwilligersfunctie) die een aantal dagdelen per week het team kernvrijwilligers en coördinatoren willen ondersteunen.

Wat houdt dit zoal in?

Je opent en sluit de villa, verwelkomt en verwijst bezoekers door, zorgt dat ruimtes in gereedheid worden gebracht, neemt de dag door met de dienstdoende vrijwilligers. Daarnaast ben je niet snel van de leg als het even anders loopt dan gedacht, en je bent het eerste aanspreekpunt voor de talrijke bezoekers.

Je komt te werken in een bevlogen en gezellig team en bent onderdeel van de vrijwilligersorganisatie van Hendrick de Keyser. Als kernvrijwilliger ontvang je voor ieder gewerkt dagdeel een (vrijwilligers)vergoeding en je ontvangt natuurlijk het Lidmaatschap PLUS.

Daarnaast kun je veel te weten komen over erfgoed, architectuur en onze nationale woongeschiedenis door het interessante lezingenprogramma en de samenwerking met partners in de omgeving en de overige museumhuizen in het land.

Meer informatie en kennismaken?

Woon je in de Gemeente Steenwijkerland, Gemeente Noordoostpolder of in de omgeving? Kom dan langs op de informatieavond op dinsdagavond 21 mei in Villa Rams Woerthe. Aanmelden kan via onderstaande knop, maar is geen vereiste.

Hopelijk tot de 21e, maar schikt dit niet, mail dan naar coördinator Esther Mossel (e.mossel@hendrickdekeyser.nl) voor meer informatie. 

Uitnodiging

Meld u aan voor:
Informatieavond vrijwilligers Rams Woerthe

Aanmelden