Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Hoorn geldt met recht als één van de mooiste monumentensteden van Nederland. De welvaart uit de 17de en 18de eeuw ligt hier letterlijk op straat. Het historische centrum is aangewezen als beschermd stadsgezicht. De historische huizen aan de Slapershaven staan zelfs symbool voor de geboorte van Nederland, 450 jaar geleden, waarvan het herdenkingsjaar in april start. Eén keer per maand organiseert Cicerones in samenwerking met Hendrick de Keyser Monumenten een unieke wandeling langs de monumenten van onze vereniging in Hoorn. De wandeling duurt 1,5 uur en waar mogelijk nemen we ook een kijkje in de historische panden. Met uw ticket ontvangt u bovendien korting op de entreeprijs van Museumhuis Bonck. Een bezoek aan het museumhuis is inbegrepen aan het einde van de wandeling.

Eén keer per maand organiseert Cicerones deze unieke wandeling langs de monumenten van de Hendrick de Keyser in Hoorn. De wandeling duurt 1,5 uur en waar mogelijk nemen we ook een kijkje in de historische panden. Een ticket met korting voor Huis Bonck is inbegrepen. Voor de bezichtiging van dit bijzondere museumhuis staat een uur gepland.

Wandeling

Meld u aan voor:
Hendrick de Keyser Monumenten wandeling in Hoorn

Aanmelden