Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Op zaterdag 25 juni 2022 van 14.00 tot 16.00 uur vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Vereniging Hendrick de Keyser plaats. Na twee jaar vindt de ledenvergadering weer op locatie plaats en wel in Leeuwarden waar wij u hopen te ontmoeten.

De vergadering wordt gehouden in De Kanselarij, Turfmarkt 11 in Leeuwarden. Dit imposante renaissance stadspaleis is voorzien om op 1 juli as. in eigendom over te gaan naar onze Vereniging! Vanaf 13.30 uur is ontvangst met koffie en thee. De Algemene Ledenvergadering begint om 14.00 uur precies en is toegankelijk voor leden. De vergadering wordt afgesloten met een drankje en een hapje.

Voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn, is er de mogelijkheid om via een digitale verbinding mee te kijken (stemmen is dan niet mogelijk). U kunt inloggen via onze website op www.hendrickdekeyser.nl/alv. Hier vindt u een link die toegang geeft tot een platform waar u de vergadering live kunt volgen. Dit kan op 25 juni vanaf 13.30 uur (bij vragen bel 020-5210630). De opname blijft beschikbaar op de website en kan ook later terug worden gekeken.

Vragen over onderwerpen die tijdens de vergadering worden behandeld kunt u van tevoren stellen tot uiterlijk vrijdag 17 juni a.s. per e-mail naar alv@hendrickdekeyser.nl, of bellen met 020–5210630. Uw vragen worden dan tijdens de vergadering beantwoord en later via de website voor iedereen toegankelijk gemaakt. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vragen tijdens de vergadering op locatie te stellen.

De uitnodiging ontvangt u per post in week 23. Daarbij vindt u tevens de agenda, de besluitenlijst, een routebeschrijving en het Jaarartikel.

Als u naar Leeuwarden komt, wilt u zich dan voor 17 juni aanmelden door een e-mail te sturen naar alv@hendrickdekeyser.nl of telefonisch op 020-5210630. Alle informatie over de ALV en het digitale Jaarverslag van 2021 vindt u op onze website: www.hendrickdekeyser.nl/alv. Vanwege een accountantswissel zal de Jaarrekening rond 15 juni gepubliceerd worden.

Voor u als lid is het mogelijk om voorafgaand aan de vergadering (museum)Huis Van Eysinga gratis te bezoeken. Ook kunt u meelopen met een exclusieve stadswandeling onder begeleiding van een gids (start 11.00 uur). Aanmelden en informatie vindt u op via www.hendrickdekeyser.nl/de-huizen/huis-van-eysinga en www.hendrickdekeyser.nl/agenda/wandeling-door-leeuwarden-incl-bezoek-aan-huis-van-eysinga.

Evenement
Voor leden

Meld u aan voor:
Algemene Ledenvergadering

Aanmelden