vereniging Hendrick de Keyser

Lid worden

Steun de doelen van 'Hendrick de Keyser' en word lid!

Exursie Gorinchem-Woudrichem 2015

Vereniging Hendrick de Keyser heeft 4100 leden. Door lid te worden ondersteunt u het werk van de Vereniging in het realiseren van haar doelstelling: het behoud van architectonisch of historisch waardevolle huizen in Nederland. 

De Vereniging organiseert voor haar leden diverse activiteiten, waaronder open dagen, architectuurlezingen en rondleidingen. Leden ontvangen het Jaarverslag, het boekje 'Toegankelijke Panden' en het 'Bericht aan de Leden'. De ledenpas die u krijgt toegezonden geeft toegang tot de activiteiten van de Vereniging.

Ledenpas Vereniging Hendrick de Keyser
Als lid bent u van groot belang voor ons. Met uw steun kunnen we ons sterk maken voor het behoud van het bijzondere architectuur erfgoed van ons land. Iedereen kan lid worden van de Vereniging, zowel particulieren als bedrijven. De minimum contributies zijn:

  • voor een gewoon lid tenminste € 30 per jaar.
  • voor een lid 'voor het leven' (30 jaar) € 540 ineens.


Het verenigingsjaar (tevens contributiejaar) loopt van 1 januari t/m 31 december. Het lidmaatschap moet voor het eind van het jaar schriftelijk worden opgezegd. Dat kan via een brief naar de Vereniging of een e-mail naar leden@hendrickdekeyser.nl

Bedrijven kunnen alleen lid worden op jaarbasis. Het lidmaatschap geeft geen grotere kansen op het huren van woonruimte.

Excursie Delft 2015

U kunt lid worden door het aanmeldformulier in te vullen, of door te bellen met 020-5210630.